Prerëse BARI FSB-KM

Ideale për shkurtimin e barit në hapësira të kufizuara. Koka prerëse AutoCut C 6-2, bosht me hark. Nuk përshtatet për motorët Kombi KM 131 R, KMA 130 R dhe KMA 135 R.
Gjatësia totale 77 cm. Pesha: 0.7 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin