PRERËSE GARDHESH FH-KM 145°

Për kositje pranë sipërfaqes së tokës dhe në hapësira të ngushta. P.sh. në ishuj trafiku apo në vende parkimi. Me anë të këndit të rregullueshëm zë shumë pak hapësirë. Gjatësia e thikave 25 cm, gjatësia totale 126 cm. Pesha: 2.2 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin