PRERËSE gardhesh NË LARTËSI HL-KM 0°

Ideale për të krasitur gardhet e larta dhe të gjëra. Gjatësia e thikave 50 cm, gjatësia totale 107 cm. Pesha: 1.7 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin