Profi CP 200 pastrues universal

Për përdorim profesional në të gjitha sipërfaqet e vështira, por jo prej tekstili. Eleminon një gamë të gjerë papastërtish, si vaj dhe graso, ndotje, pluhur dhe insekte.
1 l
10 l

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin