Punto për shpim druri

I ngurtësuar dhe i bluar anash me spirale dhe degëzime. Me lidhës me gjashtë fole.
Gjatësia 320 mm: Ø 13 mm.
Gjatësia 460 mm Ø 19 mm, Ø 22 mm, Ø 25 mm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin