Punto për turjela mbjelljeje

Kokë e ndërrueshme dhe fije lidhëse M14.
Gjatësia 590 mm: Ø 3″ (76 mm), Ø 4″ (102 mm), Ø 5″ (127 mm).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin