Pyka alumini për prerje dhe çarje

Me tehe të ngushta për një depërtim efektiv në dru. Në tre versione për diametër të vogël, të mesëm dhe të madh të trungut, teh i dhëmbëzuar, kanale të frezuara, anë të lëmuara për pozicionim të lehtë të një pyke të dytë gjatë prerjes, aliazh alumini me cilësi të lartë.
22 cm, 600 g
24 cm, 800 g
26 cm, 1,000 g

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin