Pyka plastike për prerje trupash dhe Drurësh

Rezistente ndaj goditjeve edhe në temperatura të ulta.Sipërfaqja me pëlhurë poliamidi parandalon rrëshqitjen e pykës, në tre gjatësi për dru të mesëm dhe të trashë, si edhe një kënd i zmadhuar i pykës.
19 cm
23 cm
25 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin