RE 100

Pastrues rezistent me presion të lartë (110-bar) me veçori gjithëpërfshirëse. I pajisur me kokë pompe prej alumini, motor induksioni të qetë, set rrotash të integruar, set agjentësh spërkatës për pastrim me shishe spërkatjeje, grykë rrotulluese, grykë ventilimi me rregullator presioni, funksion kundër përdredhjes së tubit, funksion të shpërhapjes së shpejtë tek shtiza spërkatëse, pozicion ndalues për fikjen e spërkatësit gjatë pushimeve në punë, tub presioni 6 m dhe dorezë transportimi.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin