RE 110

Pastrues praktik me presion të lartë (110-bar), me aksesorë shtesë. I pajisur me spërkatës të gjatë me dorezë të butë për punë të rehatshme, dorezë teleskopike prej alumini, me dhomëz të ndarë magazinimi në anë me grykë të integruar, si edhe dhomëz ruajtjeje për kabllin elektrik. Ofron funksionin e shpërhapjes së shpejtë tek shtiza spërkatëse me presion të lartë dhe tub presioni 7 m me përbërës tekstili.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Presioni i Punes(bar) Rrjedhja maksimale e Ujit (l/h) Fuqia kW Pesha (kg)
RE 110 10-110 440 1.7 17,6
WordPress PopUp Plugin