RE 120

Pastrues i fuqishëm me presion të lartë (125-bar), me veçori cilësie shtesë. I pajisur me set agjentësh spërkatës për pastrim me shishe spërkatëse të dozueshme, dorezë transportimi shtesë në pjesën e poshtme të përbërë prej aluminini të cilësisë së lartë dhe tub presioni të fortë dhe rezistent prej 8 m, të përforcuar me çelik.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Presioni i Punes(bar) Rrjedhja maksimale e Ujit (l/h) Fuqia kW Pesha (kg)
RE 120 10-130 500 2.1 20
WordPress PopUp Plugin