RE 163

Pastrues dinamik për punë të cilat kërkojnë performancë strikte. I pajisur me dorezë teleskopike prej alumini, kapak të sipërm me dhomëz ndarjeje për ruajtjen e grykës, kokë pompe prej bronzi, piston të veshur me qeramikë rezistente ndaj konsumimit, kontroll presioni/qarkullimi, manometër, serbator detergjenti me matës dhe funksion shpërhapjeje për tubin e presionit të lartë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Presioni i Punes(bar) Rrjedhja maksimale e Ujit (l/h) Fuqia kW Pesha (kg)
RE 163 10-150 650 3.3 26.6
WordPress PopUp Plugin