RE 170

Pastrues shumë i fuqishëm dhe dinamik, me presion të lartë (150-bar), me pajisje gjithëpërfshirëse. I pajisur me pompë presioni të lartë prej bronzi rezistent ndaj konsumimit, piston të veshur me qeramikë, kontroll presioni/qarkullimi duke përdorur një manometër, serbator të integruar me kontroll dozimi për agjentin pastrues, grykë ventilimi me rregullator presioni, grykë rrotulluese të përbërë prej qeramike rezistente ndaj konsumimit, funksion kundër përdredhjes dhe funksion të shpërhapjes së shpejtë tek shtiza spërkatëse, dhomëz ndarëse për grykën dhe tub presioni 9 m, të përforcuar me çelik.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin