RE 362 PLUS

Pastrues me rezistencë më të lartë edhe nën kushte vazhdimisht të vështira pune dhe me një Plus i cili simbolizon rehati të jashtëzakonshme. I pajisur me mbështjellëse tubi, tub 15 m të përforcuar me çelik, shtizë të dytë spërkatëse me grykë të rrotullueshme, strukturë dinamike pompe, pistonë të fortë prej qeramike, spërkatësin STIHL ergonomik dhe profesional, dy serbatorë detergjentësh të ndërrueshëm për pastrim fleksibël dhe dorezë të palosshme për transport të thjeshtë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin