RE 362

Pastrues me rezistencë më të lartë edhe nën kushte vazhdimisht të vështira pune. Me strukturë dinamike të pompës, spërkatësin STIHL ergonomik dhe profesional, dy serbatorë detergjentësh të ndërrueshëm për pastrim fleksibël, mbajtës kordoni elektrik dhe dorezë të palosshme për transport të thjeshtë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin