RE 90

Pastrues me presion të lartë (100-bar) me veçori bazike, i lehtë në peshë dhe kompakt. I pajisur me kokë pompe prej alumini, set rrotash të integruar, set agjentësh spërkatës për pastrim me shishe spërkatjeje, grykë rrotulluese, grykë ventilimi me rregullator presioni, fraksion të shpejtë anti-drill, funksion të shpërhapjes së shpejtë tek shtiza spërkatëse, pozicion ndalues për fikjen e spërkatësit gjatë pushimeve në punë, tub presioni 6 m dhe dorezë transportimi.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin