RE 95

Pastrues me presion të lartë (100- bar) me veçori gjithëpërfshirëse, i lehtë në peshë dhe kompakt. I pajisur me kokë pompe prej alumini, set rrotash të integruar, set agjentësh spërkatës për pastrim me shishe spërkatjeje, grykë rrotulluese, grykë ventilimi me rregullator presioni, funksion kundër përdredhjes së tubit, funksion të shpërhapjes së shpejtë tek shtiza spërkatëse, pozicion ndalues për fikjen e spërkatësit gjatë pushimeve në punë, tub presioni 6 m me vendin përkatës të vendosjes dhe dorezë transportimi.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin