RLA 240

Pajisje ajrosëse me bateri, kompakte, për shkriftimin dhe krehjen e lëndinave me sipërfaqe më të vogla. Me përshtatës qendror të thellësisë së punës duke përdorur çelësin rrotullues në kapak, dorezë me 4 nivele të rregullueshme gjatësie, gjerësi pune prej 34 cm, 16 tehe prerëse, duke përfshirë një rrotull ventilimi dhe koshin grumbullues të barit prej 50 litrash.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin