RLA 240

Bateri kompakte për aparat ajrosës dhe pastrimi të sipërfaqeve të vogla me bar. Rregullues qendror i thellësisë me dorezë rrotulluese në mbulesë, drejtuesi/timoni i përshtatshëm në 4 nivele, gjerësia e kapjes 34 cm, me 16 thika. Përfshin rulin e ajrit dhe koshin grumbullues prej 50 litrash.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin