RM 253 T

Korrëse bari me benzinë, e lehtë në manovrim, me një gjerësiprerjeje 51 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare dhe të madhe. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë të palosshme dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 55 litrash.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin