RM 443 T

Korrëse bari me benzinë, kompakte, me gjerësi prerjeje 41 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë shumë të butë, tendosje të shpejtë
QuickFix, rrota të lëvizshme lehtësisht dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 55 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin