RM 448 T

Korrëse bari me benzinë, e fortë, me gjerësi prerjeje 46 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë shumë të butë dhe të palosshme,
tendosje të shpejtë QuickFix, rrota të lëvizshme lehtësisht dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 55 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large