RM 545 T

Korrëse bari me benzinë, kompakte, e fortë, me gjerësi prerjeje 43 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë jo të palosshme dhe të rregullueshme në tre nivele lartësie dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme dhe efikase. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 60 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin