RM 545 VE

Korrëse bari me benzinë, kompakte, e fortë, me gjerësi prerjeje 43 cm për lëndina me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë jo të palosshme dhe të rregullueshme në tre nivele lartësie, shpejtësi variable “Vario” për punë të rehatshme dhe efikase dhe motor me funksion ElectroStart. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 60 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin