RM 650 T

Korrëse bari me benzinë, e fuqishme, me gjerësi prerjeje 48 cm për lëndina me sipërfaqe më të mëdha. E pajisur me shumë thika për prerje, kapje dhe plehërim të tokës, me qëllim për ta bërë tokën më pjellore. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, dorezë të rehatshme dhe shumë të butë dhe drejtim me një marsh për punë të rehatshme dhe efikase. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 70 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin