RM 756 GC

Korrëse bari me benzinë, profesionale dhe shumë e fuqishme, me gjerësi prerjeje 54 cm për zona me sipërfaqe të mëdha. Ofron bashkim të funksioneve të teheve prerës dhe frenave, si edhe mbrojtëse të boshtit motorik. E pajisur me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes nga rrotat, dorezë me lartësi të rregullueshme dhe shumë të butë, si edhe drejtim me tre marshe për punë të rehatshme dhe efikase. Përfshin një kosh grumbullues të barit prej 80 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin