RMA 235

Korrëse bari me bateri, shumë e lehtë, thjeshtësisht e manovrueshme me një gjerësi prerjeje 33 cm për hapësira të vogla lëndine. Me kontroll automatik shpejtësie dhe thikë të optimizuar për jetëgjatësi baterie më të madhe. Ofron përshtatje qendrore të gjatësisë së prerjes. Me timon drejtues të palosshëm në 2 nivele të rregullueshme gjatësie, si edhe me kosh grumbullues prej 30 litrash, të palosshëm sipas treguesit të mbushjes së tij.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin