RMA 443 PV

Korrëse bari me bateri, e zhdërvjellët, me gjerësi prerjeje 41 cm për sipërfaqe mesatare. Rregullues qendror i gjatësise së prerjes dhe timon që përshtatet dhe paloset. Me thika optimale për prerje dhe kohëzgjatje të konsiderueshme të baterisë. Me drejtim elektrik të rrotave për punë komforte. Shpejtësia maksimale e punës mund të përshtatet në 6 nivele me levën që ndodhet në timon. Me dy vende aktive për baterinë. Përfshihet koshi grumbulles i barit prej 55 litrash që mund të paloset dhe treguesi i nivelit të mbushjes së tij.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin