RMA 448 PV

Korrëse bari me rendiment të larte me bateri, gjerësi prerjeje 46 cm për sipërfaqe mesatare. Me rregullues qendror të gjatësisë së prerjes dhe timon që përshtatet dhe paloset. Me thika optimale për prerje dhe kohëzgjatje të konsiderueshme të baterisë. Me drejtim elektrik të rrotave për punë komforte. Shpejtësia maksimale e punës mund të përshtatet në 6 nivele me levën që ndodhet në timon. Me dy vende aktive për baterinë. Përfshihet koshi grumbulles i barit prej 55 litrash që mund të paloset dhe treguesi i nivelit të mbushjes së tij.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin