RME 235

Korrëse bari elektrike, e lehtë dhe kompakte, me një gjerësi prerjeje 33 cm për lëndina të vogla. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, si edhe me dorezë të palosshme dhe të
rehatshme me gjatësi të rregullueshme në 2 nivele. Përfshin koshin grumbullues të barit prej 30 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin