RME 339 C

Korrëse bari elektrike, e lehtë dhe kompakte, me një gjerësi prerjeje 37 cm për lëndina të vogla. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, si edhe me dorezë të rehatshme me gjatësi
të rregullueshme në 2 nivele. Përfshin koshin grumbullues të barit prej 40 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin