RME 443 C

Korrëse bari elektrike, e lehtë dhe kompakte, me një gjerësi prerjeje 41 cm për lëndina mesatare. Me përshtatje qendrore të lartësisë së prerjes, si edhe me dorezë të palosshme dhe të rehatshme me gjatësi të rregullueshme në 2 nivele. Përfshin koshin grumbullues të barit prej 55 litrash dhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin