Rrip i dyfishtë në shpatulla

Me një copë të butë për rehati më të madhe gjatë punës me periudha të gjata.

Për: FS 55 – FS 560, FSA 90 dhe FSA 135.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin