Rrip mbajtës i thjeshtë

Shumica e veçorive standarde të motokosave STIHL. Për të punuar më të qetë dhe të sigurt.

Për: FS 38, FS 40, FS 45, FS 50, HL dhe HT.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin