Rrip pantallonash »AXE«

Një rrip perfekt me pamje perfekte: jo vetëm siguron xhinset dhe pantallonat e punës të qëndrojnë në vendin e tyre, por ka gjithashtu një dizajn me sëpata të kryqëzuara mbi pllakën metalike. Ky rrip që mund të vendoset përditë, është i lehtë për t’u shkurtuar, ndërkohë që metali i qëndrueshëm siguron që rripi të mos çahet.

Materiali: 100% pambuk

E zezë: Gjatësia 120 cm (mund të shkurtohet)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin