Rrip pantallonash

Ky rrip lëkure i pastër me togëz metalike mban çdo gjë në vendin e duhur. Logoja historike tek togëza gjithashtu tërheq syrin e njerëzve përqark. Është 120 cm i gjatë, 4 cm i gjere dhe mund të shkurtohet sipas nevojës. Ai do të përshtatet në çdo palë pantallonash.

Materiali: 100% lëkure lope

E zezë: Gjatësia 120 cm; gjerësia 4 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin