Rripa FS

Lidhëset dhe zona e pasme: lëkurë. Rripa elastike me Velcro, parandalojnë fërkimin me rripat e sigurisë dhe janë të përshtatshme për të gjitha përmasat trupore.

Në ngjyrë portokalli.

Materiali: 82% poliestër, 18% elasticitet (gomë natyrale)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin