Rripa mbrojtës 270° në zonën e përparme të këmbëve

Për përdorim rastësor të motosharrës. Të disponueshme në ngjyrë gri dhe portokalli të ndezur, me pamje prej xhinsesh. Me shirita elastike për rehati të shtuar, të lehta dhe të ajrosshme, prerje në formë Y-je tek pjesët mbyllëse për lehtësi në veshje dhe heqje, logon e madhe STIHL në anën e djathtë, si edhe me zonë të zgjeruar mbrojtëse ndaj prerjeve.

Materiali: 65% poliestër, 35% pambuk Shiritat: 100% poliestër

Kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni B (EN 381 ose EN ISO 11393).
Gjatësia: 85 cm
Gjatësia: 90 cm
Gjatësia: 95 cm
Gjatësia: 100 cm
Gjatësia: 105 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin