Rripa mbrojtës 360° në gjithë zonën e këmbëve

Për përdorim rastësor të motosharrës ose kur kemi përdorues të ndryshëm. Me material ajrosës në zonën e pasme të kofshëve, zinxhir që mbyllet në pjesën e sipërme, material të butë shiritash për lehtësi në vendosje dhe mbyllje të rripave mbrojtës. Të disponueshme në ngjyrë gri.

Materiali: 65% poliestër, 35% pambuk

Copa e jashtme dhe shiritat: 100% poliestër.

Kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni C (EN 381 ose EN ISO 11393).
Përmasat: XS–M
Përmasat: L–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin