Rripa për punë në pyll

Mbrojtja fleksibël e këmbës lejon për lëvizje shumë të lehtë. Thikat prerëse, qarkore dhe ergonomike për punë pylltarie, shumë e lehtë, mund të kombinohet me çantën e veglave të punës.
ADVANCE: Përmasë standarte, për FS 91-FS 560. Versioni XXL për përdorues > 1.90 m në gjatësi, për FS 91-FS 560.
ADVANCE PLUS: Me unazë të rehatshme mbajtjeje për bashkangjitjen dhe heqjen e shpejtë të sharrës së pastrimit. Për FS 91-FS 561.
ADVANCE X-TREEm: Ofron strukturë të shkëlqyer ergonomike, veçanërisht e zhvilluar për periudha të gjata pune në pyll, duke përdorur sharra qarkore dhe mjete korrëse. Shumë e rehatshme për t’u veshur, në sajë të seksionit të pasëm me gjatësi të rregullueshme dhe shpërndarjes pafundësisht të ndryshueshme të ngarkesës midis shpatullave dhe ijeve. Për FS 89-FS 560 FSA 90 dhe FSA 135.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin