Rripa

Materiali: 82% poliestër, 18% elastodiene (gomë natyrale), lidhëset dhe seksioni i pasëm: lëkurë.
Portokalli: Me kopsa.
Gjatësia: 120 cm
Gjerësia: 4 cm

Materiali: 82% poliestër, 18% elastodiene (gomë natyrale).
Portokalli: Me kapëse metalik me shtesë plastike.
Gjatësia: 110 cm
Gjerësia: 4 cm

Gjatësia: 130 cm
Gjerësia: 4 cm

Materiali: 82% poliestër, 18% elastodiene (gomë natyrale).
Lidhëset: lëkurë e zezë dhe portokalli me kopsa.
Gjatësia: 110 cm
Gjerësia: 5 cm

Materiali: 82% poliestër, 18% elastodiene (gomë natyrale).
E zezë dhe portokalli: Me kapëse metalike pa shtesë plastike, për një mbajtje të barabartë.
Gjatësia: 130 cm
Gjerësia: 5 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin