RT 4097 SX

Traktor korrës me shkarkim anësor, i cili ofron një përdorim të rehatshëm dhe të thjeshtë. Përfshin drejtimin STIHL me një pedale të vetme për manovrim të lehtë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin