RT 5097 Z

Traktor i fuqishëm korrës, i cili është shumë i rehatshëm gjatë përdorimit. Për mirëmbajtjen e sipërfaqeve të mëdha të barit. Me drejtim STIHL me një pedale të vetme dhe kosh grumbullues
të barit me kapacitet 250 litra.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin