RT 5112 Z

Traktor i fuqishëm korrës, i cili është shumë i rehatshëm gjatë përdorimit. Për mirëmbajtjen e sipërfaqeve shumë të mëdha të barit. Me drejtim STIHL me një pedale të vetme dhe kosh grumbullues të barit me kapacitet 350 litra.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin