RT 6127 ZL

Traktor korrës, shumë i fuqishëm, i cili është jashtëzakonisht i rehatshëm gjatë përdorimit. Për mirëmbajtjen e sipërfaqeve veçanërisht të mëdha të barit. Me drejtim STIHL me një pedale të vetme dhe kosh grumbullues të barit me kapacitet 350 litra.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large