SAE 30

Vaj motori me performancë të lartë, për një larmishmëri kushtesh përdorimi të pajisjeve me motor 4-kohësh në sipërfaqen e kopshtit. I përbërë me vajra bazë të cilësisë së lartë dhe aditivë për lubrifikim ideal dhe konsum të ulët, API SJ/CF.
Vëllimi: 500 ml.
Vëllimi: 600 ml.
Vëllimi: 1.4 l.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin