SE 122

Me sistem filtrash, kuti të brendshme të aksesorëve dhe mbajtës të tubit thithës. Opsione fshirjeje në sipërfaqe të thata dhe të lagështa, elemente/trastë filtri, rrotëza me ndërprerës bllokimi, dorezë çeliku të pandryshkshme me funksion shpërhapjeje të shpejtë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Fuqia W Maks. Vakumi Pesha (kg)
SE 122 1500 230 mbar 10,0

 

WordPress PopUp Plugin