SE 133 ME

Fshirëse elektrike e fuqishme për sipërfaqe të thata dhe të lagështa me funksion automatik ndezjeje në kategorinë e pluhurave M. Ofron pastrim automatik të filtrit pa humbje në fuqinë thithëse, monitorim automatik të volumit të qarkullimit, kontroll shpejtësie pafundësisht të ndryshueshëm. E pajisur me pllaka përshtatëse për të transportuar kutitë e punës, si edhe ka aksesorë të lëzishëm edhe për nxjerrjen e veglave të punës me bateri.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin