SE 33

Për pastrimin e sipërfaqeve të thata dhe me lagështi në ambientet përqark shtëpisë ose për pastrimin e makinës.Shumëllojshmëri në përdorim falë ofertës së madhe të aksesorëve. Koka pastrimi për dysheme, të ndërrueshme shpejt, për thithje të thatë apo të lagësht, funksion shfryrës ajri duke ripozicionuar tubin thithës në lidhjen e shkarkimit të ajrit, tub thithës në pjesë. Ruajtje ideale e aksesorëve direkt në aparat, furça për pjesët e ngushta të pllakave dhe të dyshemesë, tub thithës 2 metra.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin