Set grykëzash plastike

Përfshin dy hundëza spërkatjeje për hapësira të mëdha dhe dy për të spërkatur bimë të veçuara. E përshtatshme për SG 11, SG 31, SG 51 dhe SG 71. Për t’u montuar tek SG 51 dhe SG 71, nevojitet një përshtatës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin